perjantai 9. tammikuuta 2009

Eilen Santa Monica - ylihuomenna Helsinki

Day 19. Santa Monica - LAX - Lontoo - Helsinki

Päivät on sekaisin. Kello on sekaisin. Kaikki on sekaisin. Emme halunneet lähteä, mutta mikäs teet. Aamupala nautittiin Santa Monican biitsillä ja Ulla ehti käydä nauttimassa 13 dollarin kynsihuollosta. Kiitos Even, joku on koukussa ranskalaiseen manikyyriin :)

Lähdön hetki oli haikea, piti hyvästellä Jack-automme. Itkuhan siinä meinas tulla, kun vilkutimme uljaalle ajokillemme, joka lähti surullisena jonkun oudon miehen matkaan. Jackille ero oli yhtä raskas ja hän ilmaisi sen raapaisemalla Makea otsaan niin, että Makelle tuli ehkä yhden tikin arvoinen haava päähän.Kymmenen tunnin lento Laxista Lontooseen meni uskomattoman nopeasti. Pahempaan oltiin kyllä ajatuksissa varauduttu. Mitä siihen muuta tarvittee kuin hyvää seuraa, VIP-paikat väljällä jalkatilalla ja hyvät antimet. 22 tunnin matkustamisen jälkeen saavuimme kylmään Helsinkiin ja tultiin Heinille viettämään viimeistä yhteistä iltaamme. Vuoden säästöt on nyt käytetty ja pitänee keksiä uusia asia, mitä odottaa.

Loppuun TOP 12 asioista, jotka ensimmäisenä tulivat mieleen (sekalaisessa järjestyksessä):

- Universal Studiot
- Rantatie San Diegosta Los Angelesiin
- Grand Canyon
- Automatka Phoenixista San Diegoon (mm. kaktukset ja aavikot)
- Luistelu Central Parkissa
- Riidaton perhe-elo + orastava rakkaus
- New Yorkin jouluvalot
- Los Angelesin lämpö, aurinko, palmut ja meri
- Times Square jouluna
- Las Vegasin loisto
- Road trippailu
- Kaikki muu matkalla koettu (ei voi selittää)

Lopuksi haluamme kiittää kaikkia blogimme lukijoita! Meitä on ilahduttanut kuulla, että niin monet ovat lukeneet matkakertomustamme ja jakaneet ihanan kokemuksemme! Ilman teitä emme olisi jaksaneet dokumentoida matkaamme yöntunteina. Blogi on mahtava muisto meille kauan odotetusta matkastamme ja toivottavasti se antaa vinkkejä myös muille matkaa suunnitteleville. Voimme suositella autoreissua kaikille ja ehkäpä pääsemme myös itse vielä kokemaan vastaavanlaista riemua! Hyvää uutta vuotta!Muistakaa: "Elämää ei mitata hengenvetojemme vaan niiden paikkojen ja hetkien määränä, jotka koemme henkeäsalpaavina."

-Perhé

2 kommenttia:

  1. Heyyy, ja tervetuloa takas Suomeen!!! Koittakaa selvitä paluusta arkeen, lupaan osaltani auttaa siinä ottamalla ainakin Ullan ja Paksun langan päähän Galantiin liittyen! :) (Tosin ajattelin kuitenkin antaa teidän suosiolla hengähtää muutaman päivän. ;) )

    Palataan! MUAH!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, oli mukava matkustaa mukananne näin virtuaalisesti, saimme tämän blogin avulla pienen palan teidän huikeista kokemuksistanne :).

    VastaaPoista