torstai 1. tammikuuta 2009

Vegas, beibi Vegas!

Day 12. Las Vegas, Nevada.

Vegasissa vuorokauden ajalla, viikon päivällä tai millään ei ole mitään väliä. Koko strip on täynnä hotelleja ja hotellit on kilometreittäin täynnä kasinoita, joissa voi tilata vaikka aamiaista klo 10 illalla. Ravintolasta voi ostaa juotavaa ja lähteä lasin kanssa kadulle. Sisällä voi polttaa ja viiden tähden pesulasa tulleet vaatteet haisivat tupakalle! Prostituutiota ei peitellä. Uskomattomin näky oli mies huoria kaupitteleva valomainos selässään ja poliisiauto vieressä - ja poliisit vain hegasivat kaupittelijan kanssa! Mitään ei voi tehdä ilman tolkutonta rahan kulutusta. Minibaaria ei kannata täyttää omilla ruuilla, koska kaikki sisältö on varustettu sensoreilla ja kaikesta siirrellystä veloitetaan. O-ou, tänään joku kävi tarkistamassa, mitä kaapeista oli siirrelty :/

Mittayksiköihin ei voi luottaa. Pieni juoma on Suomen mittakaavan large-kokoa. Jos haluat iltapäivä kahdelta mennä kahville ja sämpylälle jonot ravintoloihin on sitä luokkaa, että on sama alkaa jonottaa jo illalliselle. Pöydän saamiseen sai varata 40 minuuttia ja saman verran ruuan saamiseen. Ruokakauppoja tai edullisia kahviloita ei ole näkynyt.

Käytiin tänään katsomassa Lance Burtonin taikashow Monte Carlossa. Perheen mielestä Burton ei ollut läheskään yhtä hyvä kuin tuleva Jonin taikashow. Oikeesti! Mutta ei se Lancekaan mikään ihan huono ollut. Autot pyörivät taivaalla, tytöt katoilivat ja taikuri ilmestyi kristallikruunusta. Show’n jälkeen ei auttanut muu kuin tilata musta limusiini. Niinpä sipsuteltiin Monte Carlosta limusiiniin ja ajeltiin puolitoista tuntia ympäri strippiä ja hintaa touhulle tuli vain reilu sata rollaria!

Pelihimo ei ole onneksi iskenyt vaan Miragen pelikoneet tuntuvat aika nuivilta. Muutamia masinoita on kokeiltu, mutta viidellä dollarilla saattaa saada vain painaa yhdesti nappia. Ei siinä vielä paljon koukkuun jää. Parempaa antia on kadulla pyörivät spektaakkelit, kuten Miragen tulivuoren purkaus ja Treasure Islandin purjelaivan upotus. Päivän voi tiivistää Vegas, beibi Vegas –huutoon, jota on kuultu aika monesti tänään… varsinkin limusiinin takaosassa!
- Ulla, Henutin ja Pax

1 kommentti:

  1. Mukavan kuuloista ja näköistä fiilistelyä. Terveisiä ja hyvää uutta vuotta täältä lumisesta ja kylmästä Kuusamosta, lämpötila n. -20 C.

    VastaaPoista