keskiviikko 31. joulukuuta 2008

Varkaita ja Vegasmeininkiä

Day 11. Las Vegas.

Uusi päivä alkoi väsyneissä merkeissä. Reilun viikon mittainen aktiiviloma alkoi tuntua luissa ja ytimissä, joten päätettiin nukkua kerrankin pitkään. Heini-muuli aktivoitui jossain vaiheessa nälän alkaessa kurnuttaa ja haki koko porukalle sadan dollarin aamiaisen. Miragessa tai Vegasissa yöpyminen on edullista, jos et tee mitään etkä syö mitään. Ullan ja Sarin pyykkipussit (johon oli valittu vain pakollisimmat) lähtivät aamulla room servicen mukaan - sukkapari 2,25 dollaria, housut 6,50... jne. Apua, mikä lasku on tulossa!

Päivä jatkui Fashion show -nimisessä ostoskeskuksessa kiertelyn merkeissä. Vitsit Vegas on mahtava! Mutta Ullen uudet korkkarisaappaat on tuskalliset! Kuumeinen Make-parka vietti Vegas-päivää luksusluokan sängyssä... Onhan sekin tavallaan tapa nauttia hienosta hotellihuoneesta...

Hannu Hanhen onnesta tunnetun Ullettimen onni näyttää kääntyneen, sillä jo toinen vastoinkäyminen uuden kameran kanssa iski tänään. Ei riittänyt, että kameran muistikortti hajosi ja tuhosi julkkiskotien kuvat... Tänään nimittäin hotellin hississä iskivät varkaat, jotka veivät koko kameran! Kamera roikkui ostoskassien seassa ranteessa ja pitkäkyntiset ilmeisesti leikkasivat rannekkeen poikki ja sujauttivat uuden kameran laukkuun :/ Pahus!

Noh, shit happens! Pöytävaraus Miragen ravintolassa odotti ja koko seurue siirtyi uuden vuoden menun kimppuun. Paksu tilasi vaatimattomaan tapaansa koko porukalle illan menun, joka sisälsi 5 ruokalajin illalisen + yllätysshampanjat. Oli ihanaa leikkia rikasta kunnes tuli tuhannen dollarin lasku pöytään! Noh.. duh!! Täällä näköjään pitää olla tarkkana! Ja luultavasti hintaa tuli lisää tarjoilijoista, jotka joutu tekeen töitä puolialasti. Vitsit, mietittiin monesti, et millanen työhaastettelu täällä on päästä töihin ravintolaan, jossa on osaamisvaatimuksena silikoonitissit!

Nyt stripille katsastamaan, että miten uusi vuosi täällä vaihtuu...Loppuun vielä Heinin anylyysi Vegasista: Vegas on kuin festarit tai ruotsinlaiva! (Referoituna)

-Ulla

1 kommentti:

 1. Hello helloooo!

  Voi pojat, nyt vasta ehdin teidän seikkailuista lukemaan, on ollu valtaisa kiire ja hoppu sen oopperan puvustuksen kans, mutta saatiin kaikki lopulta valmiiksi, ja roppakaupalla vielä kiitosta päälle, joten hyvä me! Eilen juhlittiin siis ensi-iltaa ja uutta vuotta samoissa bileissä mm. Mauri Pekkarisen kanssa kuoharia juoden, joten aika vaisua oli teidän tohinoihin verrattuna! xD Pitänee tänään viettää päivää myöhässä sellaista perinteistä uutta vuotta nakkeja ja pottusallaattia syöden.

  Kyllä varsin uskomattomia on taas reissu teille tarjonnut, melkein ihan kateeksi käy! :D Koittakaa vielä tovi jaksaa vaikka varmasti ähky jo vaivaa. :)

  Ja ps. Ullalle: Sinun piti siis New Yorkiin asti matkustaa ennen kuin uskoit että kumpparit on in! Minun punaiset sellaiset eivät siis riittäneet vakuuttamaan sinua jo vuosia sitten?! xD

  MUAH MUAH koko porukalle!

  VastaaPoista