sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Los Angelesin alkuhuumaa

Day 7. New York - Los Angeles, California.

Lauantaiaamuna lähdimme tavalliseen, vaatimattomaan tyyliimme pitkällä valkoisella limusiinillä hotellilta lentokentälle.Matkan aikana kyllä heräsi hyvin, sillä limusiinissa soi vielä edellisillan kovat bilebiisit koko matkan. Lentomme lähti Delta Airin koneella kohti Los Angelesia. Ja kävipäs vielä hassusti, kun koko ryhmämme joutui vielä turvatarkastuksessa erikoissyyniin. Onneksi pääsimme lopulta tarkastuksen läpi ilman ongelmia. Koneessa periamerikkalainen kapteenimme oli kahvikuppi kädessä toivottelemassa hyvää matkaa ja taisipa vielä iskeä silmänsä meidän Suomalaisiin tyttöihin.. siihen malliin nimittäin tuli silmän iskuja! ;D.

Lento kesti reilut 5 tuntia ja sujui aivan mukavasti. Perillä löysimme helposti kuljetuksen autovuokraamolle, jossa sitten kohtasimmekin reissun ensimmäisen vastoinkäymisen. Internetissä tekemämme varaus, joka oli jo etukäteen maksettu, oli mennyt kyllä perille, mutta vuokraamon kaveri vain tokaisi, että "Autoa ei oleeee.. Niitä on nyt kyselty niin paljon, niin ne on kaikki mennyt!" Kiva ;/.. No sitten alettiin selvittelemään tilannetta ja lopulta 2 tuntia odoteltuamme päätimme ruveta itse sanelemaan painavat sanamme! Saimme lopulta väliaikasesti kaksi pienempää autoa varaamamme ison auton tilalle. Lisäksi kaksi tankillista ilmaista bensaa, navigaattorin ja nöyriä asiakaspalvelijoita. Loppu hyvin, kaikki hyvin!

Yhdenlainen episodi oli sitten ajella Los Angelesin k e s k u s t a s s a autolla hotellille. Kolareilta vältyttiin, vaikka välillä tuntu läheltäpititilanteita olevan, mutta ehkäpä se vain on tätä paikallista ajokulttuuria. Maisemat oli leffoista tutun prameita.


Hotelli on todella kiva, amerikkalaisista kauhu/murhaleffoista tutun näköinen hotelli. =)


Aurinko paistaa, palmut huojuu tuulessa, taivas on kirkkaan sininen, JEE kesä!

Nyt sitten vain auto alle ja baanalle.. ->

- Pax + muu perhé

1 kommentti:

  1. ...Just meni viimeinen auto, kuulostaa tutulta.
    Nyt vain kieli keskellä suuta siellä liikenteessä, onnea ja "silmiä" matkaan :)

    VastaaPoista