tiistai 23. joulukuuta 2008

Shoppailupäivä

Day 3. New York.

Aamulla nautiimme periamerikkalaisen terveen aamupalan hotellilla (á 3€), eli bagelia ja jööti-muffinseja ynnä muuta rasvasta, mums!Lähdimme reippailemaan lähiympäristöön tsekkaileen, haettiin Radio City Music Hallilta illan Christmas Spectacular-näytökseen liput ja muisteltiin edellisen Conan-visiittiä NBC-studiolla, oih!


Ilma oli muuten pureva, pakkasta muutama aste ja viimaa, joten sen puolesta olo oli hyvin kotoinen..paitsi että sellainen keltanen mollukka näky taivaalla ja muutenki oli mahtavan kirkasta, ei tietoakaan kaamoksesta! Joka puolella oli periamerikkalaisittain överiksi koristeltuja ja näyttäviä kuusia ja koristeita.

Rockefeller Centerillä ihailtiin luistelua, tuli kyllä joulufiilis kun joululaulut soi ja ympäristö oli kuin suoraa amerikkalaisesta joululeffasta:)


Mutta SITTEN iski kriisi (erityisesti Ullalle you know:D) nimittäin joulunaikanahan ei ole kaupat auki, joten nähtävyyksien ja ympäristön tsekkailu jätettiin myöhemmäksi ja vuorossa oli koko loppupäivän kestävä shoppailuuuu.. Union Squarelta löyty myös paikalliset markkinat feat kirppari, joten kaikenlaista paikallista kulttuuria sitä onnistuu shoppailun ohessakin löytään. Kävi muuten kauppojen myyjiä sääliksi, sillä monissa liikkeissä oli uskomattoman kylmä!:o Ei puhettakaan et olis voinu mennä kauppoihin "lämmittelemään" vaan lähinnä kammoksutti ajatus vaatekerran vähentämisestä.

Shop shop ja kaikki löyti jotain kivaa, nyt ei kerkee kirjottaa enempää, koska me lähetään NYT kattoon Christmas Spectacular- showta, wuhuu!
-Heini

Sanattomaksi vetää.. ei voi muuta todeta! Tän kokemuksen jälkeen toDellakin tiedetään mitä tarkoittaa S P E C T A A K K E L I !!!.. Paineet kasvaa Galantin suhteen.. mutta kyllä tuosta show'sta aika paljon irti sai!..

- Joni

3 kommenttia:

  1. Aivan IHANIA kuvia, ei voi muuta kuin kateellisina katsella. Täällä meillä on mukavat +6 astetta pakkasta, puut ovat huurteessa ja päivä taittuu kohti aattoiltaa, kun te nähtävästi vielä näette unta eilisestä Spectacular- showsta.

    VastaaPoista
  2. Merry Christmas koko perheelle toivoo Pakasen biologinen perhe.

    VastaaPoista
  3. Ei vitsi, että on tutun näköisiä maisemia! :). Ja niin nättiä! :).

    VastaaPoista