sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Lähtöhässäköitä

Day 1. Helsinki.


Oulun perheen kello soi kahdeksan aikoihin ja viimeiset kamat löysivät paikkansa laukusta. Erikoismainintana voi sanoa, että Ullan laukku ei ollut edes täynnä! Isä Pakanen tuli poimimaan Ullat ja Maket citymaasturillaan ja neljä isoa laukkua täyttivät koko peräkontin. Mihinhän laukkujen kanssa vielä joudutaan tai millainen rekka-auto pitää olla, että kaikki mahtuu kyytiin?

Sarppuuna oli vastassa asemalla saattajansa kanssa ja jätti jäähyväiset Jannelle mallikkaasti ilman kyyneliä. Ihan samaa ei voi sanoa poraavasta Heinistä ( xD ), joka liittyi seuraamme junaan Seinäjoella. Ensimmäinen joulu poissa kotoa ja rakkaista jouluperintestä oli haikea. Pian haikeus oli kuitenkin takana, sillä vaunun numero 6 täytti tajuton kälätys! Kenellekään ei jäänyt epäselväksi, että mihin ollaan menossa. Ammi-parka, joka matkusti samassa vaunussa Tampereelle, sai nauttia USA-hehkutuksesta koko rahan edestä. Vaunun matkustajia riemastuttivat myös raakkuvat koirat ja imuttelevat teinit.

Illan hämärtyessä matkalaiset saapuivat Helsinkiin ja vuorossa oli viimeinen kotiruokaillallinen, ranskiksia, lihapullia ja nakkeja. Illalla vielä kaupunkiin tapaamaan KaPea, Henkkaa ja Lauraa. Jospa se väsyttäisi porukan, että yöllä tulisi nukuttua edes muutama tunti.

-Ulle

4 kommenttia:

 1. Hauskaa reissua koko poppoolle! :)

  VastaaPoista
 2. Hauskaa reissua ihanaiset!

  Ullelle tiedoksi, jotta lehtijuttumme oli menestys! Yhteydenottoja ja hyvää palautettu on tullut, ja oon sopinut jo yhden paltsunkin :)
  Se töistä, pitäkää kivaa!

  VastaaPoista
 3. Miltäs siellä Amerikan maassa Jouluruuhkat näyttää?

  VastaaPoista
 4. Heippa Kaik´! Hyvältä täällä näyttää, mutta kyllä voi todeta, että jouluna täällä on ihan järkyttävän paljon ruuhkia. Eilen (Ti) kun kävimme kaupungilla, niin meinas välillä vähän keittää, ku ihmisiä oli niin paljon.. MUTTA eipä haittaa, ku ollaan Amerikassa.. (<- toi on meidän tapa kuitata kaikkiin vähänkin negatiivisiin asioihin, heh).

  Ja kiva kuulla Neo Arenan huikeasta median valloituksesta. Loistavaa.. Laittakaapas lehtijuttu talteen, niin kiva sit nähdä, millanen se on!

  Nyt lähemmä kiiruhtaan aamupalalle, voucherikin(alennuslappunen) oli tullut taas oven alta yön aikana, niinku täällä Salisburyssa on tapana.

  Mukavaa jouluaattoa Suomeen!.. =)

  -Joni

  VastaaPoista