sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Lindsey Lohan bongattu shoppailemassa!

Day 8. Los Angeles.

Uskomatomatonta, miten paljon yhdessä päivässä voi tapahtua. Aamulla laitettiin auto parkkiin Walk of Famelle ja sukellettiin teko-Elviksien ja Marilyiden sekaan. Värikäs kulissikaupunki kylpi Kalifornian kirkkaassa auringonpaisteessa. Perhé sukkuloi ihanissa kaupoissa, ihmetteli tähtiä ja räpsi kuvia. Iltapäivällä meidät pysäytti mies, joka myi LA-kiertoajelun brand new avoauto-Mersulla ja niin sitä lähdettiin bongailemaan julkkisten koteja ja katsastamaan muut tärkeät LA-nähtävyydet.
Räväkkä kuski teki vajaan pari tuntia kestävän kierroksen nauruhermoja kutkuttelevaksi. Matka eteni mm. Pretty womanin portaiden edestä Hollywood-kyltille, lukus shoppailuhuudeille ja julkkisten asuma-alueille. Niin me sitten nähtiin mm. Britneyn, Madonnan, George Clooneyn, Beckhamien, Tompan&Katien ja Walt Disneyn kodit ja tietysti playboy-kartano. Koko ajan bongailtiin asukkaita aitojen välistä ja tsiikailtiin, missä on paparazzikeskittymiä.


Kuski lupasi 60 % varmuudella julkkisosuman ja matkan loppuvaiheilla alkoi lopulta äksön! Kuski huomasi, että erästä vaateliikettä piiritti tolkuton paparazzilauma ja auto ajettiin kirkumisen saattelemana sivuun! "Äkkiä menkää katsomaan kuka siellä on!" Ja niin auto purkautui tiiraamaan kaupan ikkunoista ja siellä se itse Lindsey oli shoppaamassa! IIik! Lisämainintana täytyy sanoa, että Ulla näki myös Vince Vaughin New Yorkin Macysin vessajonossa.


Illalla Make jäi hotellille toipumaan kurkkukivusta ja muu jengi lähti Melroseen shoppailemaan. Eräällä tienylityksellä, saatiin yhteys virkavaltaan, kun käveltiin päin punaisia. Poliisi kuulutti kaiuttimesta liikennekäyttäytymissääntöjä ja me pantiin juoksuksi. Päästyämme tien yli poliisi kuulutti lopuksi "Thank you!".

Illan komediaosuuden tarjosi viimeinen vaatekauppa, jossa meitä oli vastassa paikallinen Miss J. Alexander (eli räikeä homomies), joka iski välittömästi silmänsä Paksuun. Poikaparkaa alettiin pukemaan päästä jalkoihin ja hiveltiin joka käänteessä. Myyjä nimesi Paksun Mister Finlandiksi ja potkaisi sovituskopin takaseinässä olevan salaoven auki ja yritti raahata Paksun salahuoneeseen. Mr. Finland värisi kauhusta ja muu porukka meinasi kuolla naurusta! "You have a perfect body, you know!"Summa summaarum. Ei ole helppoa olla heteromies, jota himoaa homomyyjä. Eikä ole helppoa olla julkkis, joiden kotien edessä makoilee, syö ja hengaa lauma hyeenoja. Eikä ole helppoa olla turisti, joka yrittää tallentaa kaikki jännittävät hetket kameralle, joka yhtäkkiä saattaakin kadottaa kaikki tärkeät muistot... Eikä ole helppoa olla tyhmä amerikkalainen ihmeellisine tapoineen. Lista oudoista tavoista coming soon!

-Ulla

2 kommenttia:

  1. Aina sattuu ja tapahtuu joillekki \:D/
    -Tommi

    VastaaPoista
  2. On aivan mahtavaa seurata tätä teidän blokia, tähän jää melkeinpä koukkuun.

    VastaaPoista