keskiviikko 24. joulukuuta 2008

Muotikatsausta, mustikoita ja munavoita jouluaattona

Day 4. New York.

US and A - Ulla täällä hei! It's the christmas eve! Perhé on juuri nauttinut jouluaterian Hotel Salisburyn perhesviitissä, joululaulut soi ja pukki lentää taivaalla poroineen. Ateria oli paikalliseen tapaan noutoruokaa styroksilaatikoissa. Illallinen nutittiin kokolattiamatolla jouluviherkasvin ja lahjakasan vieressä.Takan reunalla roikkuu joulusukkia ja huonetta valaisee sähkökynttilät. Oikeita kynttilöitä ei myyty kaupoissa! :O Läppäri laulaa joululauluja. Tunnelma on periamerikkalainen! Miinuspuoli jenkkijoulun vietossa on se, että joutuu kitumaan aamuun asti ennen kuin saa avata lahjat! Pax on periksiantamaton tässä asiassa. Sillä on varmaan joku diili Santan kanssa...

Joulun juhlintaa edelsi tiukka shoppailupäivä jälleen. Kaupat olikin yllättäen auki myös tänään (ja vissiin myös tapaninpäivänä, JES!!).


Kaikille himoshoppaajille tiedoksi: New Yorkissa on mielettömät alennusmyynnit juuri ennen joulua! Lähes kaikkialla on -40-70 % alea! I love it! Sen kunniaksi nyt on luvassa New York joulukuu 2008 muotikatsaus!

TOP 5

1. Kuumin ja silmiin pistävin muoti-ilmiö tällä hetkellä on Ugg Bootsit! Niitä on joka toisella.


2. Kumisaappaat! Kyllä. Manhattanilla käytetään kumisaappaita. Mutta ne on ihanan näköisiä! Kumpparit on muotoiltu ja niissä on niin sieviä tekstuureja, että ne näyttävät hyvältä jopa hameen kanssa! (Kuva Macy'sin vessajonosta ei ollutkaan niin selkeä, niin tässä googlen antama kuva).3. Karvakaulus tai muuten vaan pörröhupulla varustetut hupparit. Löytyy lukuisia niin naisille kuin miehille. Ulle, Pax ja Max ovat jo ehtineet tehdä tämän hankinnan.

4. Joulusukat takanreunalle.


5. Macy'sillä hengaaminen jouluaattona. Kaikki New Yorkin 8 miljoonaa ihmistä suhisivat tavaratalossa hapen loppumiseen saakka.


Siinä tärkeimmät! Pitää jatkaa joulun viettämistä. Ai niin ja mitkä mustikat ja munavoi? No tietysti jouluaterian antimet. Mitä tahansa saa kaupasta ja voi yhdistää toisiinsa. Joulu 2008 jatkui omalla muotinäytöksellä, jossa nähtiin kaikkien ostostelujen tulokset!

Perhe toivottaa näiden tunnelmien keskeltä OIKEIN MUKAVAA JOULUA KAIKILLE RAKKAILLE!!!!!!!.. MUAH! <3

- Ulla ja Pax

5 kommenttia:

 1. Ullan pitäis kyllä perustaa ihan oma muotiblogi, jota me "pikkukaupunkilaiset" voisimme seurata alennusmyyntien alkaessa :)

  -Sanna

  VastaaPoista
 2. Roger that! Eli pidetään silmät auki, jos tulee lisää muoti-ilmiöitä vastaan ja raportoidaan niistä. Määki haluan Burberry-kumpparit! :) Vinkkasin Paksulle tuliaisista... ;)

  -Ulle

  VastaaPoista
 3. Mukavia kuvia, laittakaa niitä lisää! Iskee itellekki taas matkakuumetta! :)

  Tosin pientä ahdistysta voin aistia Maken ja Paksun puolesta, saattasinpa olla aika rikki jos pitäs kauppoja kierrellä monta päivää.. tai sitten olisin laitamyötäsessä :P

  VastaaPoista
 4. Kauppoja on ollut yksi jos toinenkin mutta ainakin toistaiseksi olemme Paksun kanssa selvinneet ilman ahdistusta. Katsotaan kahden viikon kiertelyn jälkeen sitten uudestaan...

  -Make-

  VastaaPoista