tiistai 23. joulukuuta 2008

Perillä Isossa omenassa

Day 2. New York.

Paikallinen kellon on nyt 9:30 ja ensimmäinen yö Hotel Salisburyssä on nyt takana. Eilen maanantaina kello soi 04:00 ja perhé pomppapi ylös tekemään viimehetken paikkailuja. Aamuhässäköiden jälkeen kiirellä jätti-taxiin 6 järkyttävän ison laukun kera.


Ensimmäinen lento oli Helsingistä Lontoon Heathrown lentokentälle ja matka kesti n. 3 h. Lontoossa kentällä vähän murua rinnan alle ja sitten alettiinkin valmistautua Heathrow - JFK lentoon, jonka kesto oli 7,5 h. Lennolla NYC:n koimme suuren yllätyksen. MEILLE oli "järjestetty" perhésohvapenkki.. eli koko koneen parhaat paikat leveillä jalkatiloilla.1m. päässä suuri screeni ja omat telkkarit, puhelimet, pelejä, leffoja, musiikkia ja kaikkea muuta. Kyllä voi todeta, että American Airlines yllätti! Lento sujui tosi hyvin, kohtuu nopeastikkin ja perille saavuttiin 15:30 paikallista aikaa. Kaikkean laukut löysivät turvallisesti perille ja pääsimme ennakkoon tilatulla kyydillä kentältä hotellille noin 1,5 tunnissa. Jouluruuhkat olivat todella suuret ja kyydissä oli tiivis tunnelma. Hotellilla piccolo nosteli laukkumme kyytiin valkoisin hanskoin ja paikallisen tavan mukaan pääsimme "tippaamaan" Keviniä, kun hän kuljetti laukkumme hotellihuoneistoomme kultaisilla kärryillä.

Hotelli huone on J Ä R K Y T T Ä V Ä N iso.. Aivan mieletön.. käsittämätön.. huikea!


Arvioitiin, että koko on n. 90 m2. Iso makkari 2 korkealla "jenkkisängyllä", oma pieni keittiö, olohuone, ruokailutila, kolme vaatehuonetta, vessa kylpyammeella.Mahtava vanhantyylinen huoneisto loistopaikalla. Fifth Avenue on korttelin päässä Louis Vuittoneineen, Tiffanyineen ja kaikkinen kauppoineen, joita Ulla rakastaa. Jouluvalot on leffoista nähdyn mukaisen brameita. Kyllä kelpaa! Kaiken loiston keskellä jengi oli kuitenkin niin väsynyttä, että uni tuli jo puoli kymmeneltä.

-Joni (ja Ullan kauppasijaintipäivitys ;)

2 kommenttia:

  1. Teidän reissuhan on alkanut superisti. Kuvia kuvia... Ja vielä kerran hyvää joulua, aamulla Ouluun.

    VastaaPoista
  2. No nyt on kuvia.. ja lisää on kyllä tulossa.. Ja varmaan jotain pientä Joulu-speciaaliakin vielä tiedossa!

    Jouluja! =)

    -Joni

    VastaaPoista